Llum del Mediterrani® 

Centre xamànic de reactivació de la persona

EXPERIÈNCIES DIRIGIDES A:

INDIVIDUALS, PARELLES, FAMÍLIES i GRUPS D'AMICS

Cada una d'aquestes experiències té una intenció concreta per a tu, i en cada una, a part del que tenen com a definit, hi afegirem segons el grup, eines concretes de l' actitud i forma de pensament LdM®.

CONSULTA INDIVIDUAL

  En la consulta individual no tractem una matèria a part per resoldre problemes específics...és un procés per demostrar-te a tu mateix que la vida existeix per ser viscuda i no pas per defugir-la, i automàticament es resolen aquests problemes específics. Tenim tota la informació necessària dins nostre per descobrir qui som, detectar què ens limita i saber què volem realment, només cal saber com anar-la a buscar. La meva feina és indicar, insistir i donar eines per saber on has de buscar. Com més conscients siguem de nosaltres, menys condicionats per l'exterior estarem.

Tallarem pensaments repetitius que poden crear neurosis i no ens deixen pensar amb claredat. Aconseguirem un canvi de consciència i un cop fet, no hi ha marxa enrere.

Durada: 1h

Preu: 50€

LdM®

VAL REGAL

DESCOBREIX EL SECRET D'UNA AVENTURA QUE T'ACOMPANYARÀ PER SEMPRE

Un cop sàpigues quina experiència vols regalar, només cal que et posis en contacte amb nosaltres i de seguida te'l farem arribar.

629 97 41 42     metode@llumdelmediterrani.net

BANY D'ARGILA 

Deixa tot allò que et sobra

 Submergeix-te en argila per a la teva recuperació, relaxació i evasió mental. Nodriràs la teva pell netejant-la, refrescant-la i hidratant-la, gràcies al poder calmant i regenerador de les argiles roja, blanca i verda.
Dins la terma mateix, farem un massatge cranial per alliberar tensions acumulades i calmar la ment utilitzant olis essencials naturals. Una experiència guiada i acompanyats per la vibració del tambor i els bols tibetans. Finalitzareu el bany de fang prenent-vos una infusió calenta amb tocs afruitats per hidratar el cos.

NO ÉS EL QUE VEUS...ÉS EL QUE SENTS

Per connectar i gaudir amb la parella

  Tot seguit passarem a camilla per un reequilibri d’energies i eliminació de bloquejos, recuperant així el teu estat energètic òptim sentint-te més lleuger i més energètic. Cada parella té alguna cosa que la fa especial. Retroba la millor connexió personal per a experimentar la relació més intensa que us hagueu imaginat guiats pel mètode LdM®.

Connectant amb el vostre pla mental i emocional trobarem un seguit d’eines perquè utilitzeu en el vostre dia a dia. Aconseguirem un benestar físic i emocional immediat.

En parella

Durada: 3h

Preu: 160€

Individual

Durada: 2h

Preu: 110€

FLOTÀRIUM

  Amb l'experiència Flotàrium anirem a buscar un espai de silenci, desconnectarem la ment del soroll extern per anar a buscar el nostre so intern. Amb una relaxació profunda guiada ens prepararem per fer-nos presents i calmar-nos. Estarem lleugers i flotants amb zero preocupacions, més subtils i receptius.

Tallarem pensaments, pors, angoixes... que se'ns repeteixen i ens aturen. Augmentarem la nostra vibració per arribar a sentir més enllà del què sentim amb el físic, sent més conscients de nosaltres mateixos i trobant informació que en el nostre dia a dia no trobem. Veurem les coses amb més claredat aconseguint despertar la nostra creativitat i mourem allò que hem de recol.locar per a sentir-nos millor.

Una experiència acompanyada de pedres calentes, essències, bols tibetans i del gong. Relaxarem la ment i desfarem totes aquelles contractures o bloquejos físics que hem acumulat i ens molesten. 

Grups

Durada: 4h (matí o tarda)

Preu: 40€

Inclou: pausa cafè 

(mínim 5 persones)

Grups

Durada: 10h a 18h

Preu: 90€

Inclou: pausa cafè i dinar

(mínim 5 persones)

INTRODUCCIÓ

DESPERTEM LA INTUÏCIÓ

Una experiència per aquells que els vingui de gust fer un tastet i assaborir els beneficis d'activar la glàndula pineal i la intuïció d'una forma pràctica i agradable. Utilitzarem els bols tibetans, el tambor xamànic i el bany de gong per canviar i augmentar la nostra vibració arribant a altres estats de consciència.Grups

Durada: 4h (matí o tarda)

Preu: 40€

Inclou: pausa cafè

(mínim 5 persones)

Grups

Durada: 10h a 18h

Preu: 90€

Inclou: pausa cafè i dinar

(mínim 5 persones)

FORMACIÓ: DESPERTEM LA INTUÏCIÓ

Activem la glàndula pineal

Treballarem i despertarem la glàndula pineal o tercer ull per així fer un ús més adequat del nostre subconscient, desenvolupant la naturalesa intuïtiva de la ment i percebent les situacions des d'una altra dimensió. Arribarem a estats de consciència creixents despertant la nostra creativitat, l'adivinació, sense mentir-nos, sense pors ni res que ens dificulti la nostra visió real. Estarem preparats per prendre decisions encertades pel nostre futur. Estem acostumats a boicotejar o frenar la intuïció amb la raó, pensaments...La intuïció són respostes ràpides i automàtiques que no recorren al pensament reflexiu i ens proporcionen noves idees, des del no judici, lliures i sense condicionants.

M'ajuda a "adonar-me de...." i a veure més enllà del que veu el meu sentit físic, a trobar informació certa sobre mi mateix.

Si fem cas del que diu la nostra intuïció obtindrem respostes immediates, de fet...val la pena escoltar-la ja que ella sap en què em vull convertir.

Guiats per la xaman utilitzarem tècniques per activar-nos, el gong, bols tibetans i el tambor xamànic per canviar i augmentar la nostra vibració, arribant a altres estats de consciència des d'on podrem veure amb més claredat i assertivitat.


Grups

Durada: 10h a 18h (3 dies a convenir)

Preu: 225€

Inclou: pausa cafè i dinars

(mínim 4 persones)

Retorn a la innocència

l'expressió més pura

SUAVITZA L'EXPRESSIÓ DE LA CARA

Equilibra cara i cos

Individual

Durada: 1,5h

Preu: 60€

Qualsevol aprenentatge viscut i com el gestiono va lligat a una emoció, i les emocions les expressem a través del rostre. La cara és el reflex del nostre estat emocional, depenent de com he viscut els esdeveniments la musculatura de la cara fa uns moviments o d'altres mostrant així de vegades, una cara amb la qual no ens identifiquem.

Amb el reequilibri d'energia del cos, el massatge facial i la lectura que et faré sobre el teu subconscient retornaràs al teu estat emocional i expressiu de la innocència...l'expressió més pura i més fidel a tu.

A camilla, descongestionarem, relaxarem i activarem de nou la musculatura de la cara, relaxarem el cos i recuperarem l'energia perduda.

Amb olis i essències naturals crearem anclatges emocionals per mantenir aquest estat més innocent el màxim de temps possible.


DINARS PER CRÉIXER

Escoltant i compartint, aprenem

Arribant a les 12h, farem una relaxació guiada d'una hora (gongs,bols tibetans i essències) per aconseguir equilibrar el grup i deixar les preocupacions enrere. Seguirem amb un dinar i la sobretaula. De forma còmode i agradable la xaman anirà guiant la conversa amb la intenció d'anar resolent els temes que vagin sortint, ja siguin de forma individual per a l'aprenentatge de tots o bé tractant un tema principal d'interès escollit pel grup. No sempre aprenem des de l'acció, sovint aprenem escoltant les experiències dels altres, reflexionant i recol.locant-nos per dins.

Grups

Durada: 12h a 18h

Preu: 60€

Inclou: dinar

(mínim 5 persones)

RELAXACIÓ GUIADA

Buidem i omplim

En la relaxació guiada utilitzarem essències, pedres calentes, bols tibetans, punts de pressió i una respiració conscient per dur-te a un estat tan agradable que voldràs continuar.

Et servirà per reduir estats de nervis, por, debilitat, apatia, incertesa, pànic, resistències, tensions, esgotament, distracció...o allò que no et deixa tenir una existència natural i còmode. Relaxaràs el sistema nerviós i el cos, regularàs la respiració i el batec del cor, comprendràs i seràs conscient del perquè estàs alterat, per després poder-ho equilibrar.

Primer buidarem tot allò que ens sobra per després omplir de tot allò que sí necessitem i volem. La funció principal és la consecució inicial i immediata d'un benestar físic i emocional, que revertirà en un canvi progressiu en el teu estat d'ànim i salut.

Grups

Durada: 4h (matí o tarda)

Preu: 40€

Inclou: pausa cafè

(mínim 5 persones)

RESPOSTES

QUE NO ACONSEGUEIXO TROBAR

Adivinació xamànica - creo el meu futur

Sovint davant d'una pregunta que ens fem, no sabem quina és la resposta.

Sovint davant d'una situació que se'ns presenta dubtem de quina sortida escollir. Sovint ens responem completament el contrari del que veritablement volem o sentim, ens enganyem...simplement perquè estem influenciats o condicionats per l'entorn i les creences.

En aquesta experiència donarem un seguit d'eines per aprendre a dir-nos la veritat, decidir, a no boicotejar-nos, a anar a buscar la nostra pròpia informació per així poder crear el millor futur per a mi: el que vull i necessito.

Paral.lelament la xaman us anirà "llegint" la vostra veritat i responent les vostres preguntes, anirà a buscar aquella informació o respostes que teniu dins i no sabeu o encara no heu après a com buscar-les.

Una manera per aconseguir que el teu futur no estigui a les mans de l'atzar ni amb entrebancs continus ja que es podran preveure.

Grups

Durada: 4h (matí o tarda)

Preu: 40€

Inclou: pausa cafè

(mínim 5 persones)

RECORREGUT GUIAT

Benestar de forma dinàmica i divertida

Reconnecta amb la natura

Un recorregut guiat enmig de la natura per sentir la terra i els nostres cicles naturals. Ajustarem la nostra energia sentint l'exterior de forma dinàmica, captarem les connexions entre la natura i nosaltres  per aconseguir regular-nos.

Diversió i millora del teu estat anímic i conseqüentment del teu benestar físic i emocional.

Activarem noves emocions i el sistema nerviós a través del físic, la vista, la oïda, l'olfacte, el tacte i el gust.

Tenim el físic per reaccionar!

Grups

Durada: 2h 

Preu: 50€

(a partir de 3 persones)

En parella

Durada: 2h

Preu: 90€


RECUPERACIÓ I REHABILITACIÓ

L'hàbit d'aprendre a refer-nos

Per fi ens han donat l'alta després d'una malaltia i ja podem tornar al notre dia a dia. Sovint però, ens sentim desvalguts i desorientats. "I ara...què faig?"

Amb aquest programa recuperarem l'energia perduda restaurant el nostre camp energètic, la nostra ment i el nostre cos. Aprendrem a escoltar el ritme del nostre cos i incorporarem unes pràctiques tan simples que aviat passaràn a formar part del teu dia a dia, per seguir cuidant-te i convertint aquesta prevenció en un ritual de salut. Esborrarem els vells patrons que et van fer debilitar.

Individual

Durada: 4h 

Preu: 150€

FORMACIÓ XAMÀNICA I - II

Tingues TU les eines

Un curs de 2 caps de setmana (10h a 18h els quatre dies) al centre xamànic de recuperació de la persona LdM®. En el 1er nivell aprendràs la filosofia i medicina xamànica, trobaràs el teu animal de poder i aprendràs a fer viatges xamànics que et permetràn anar a buscar informació i sanació per a tu, o per a qui ho necessiti.

En el 2on nivell, recuperarem i revisarem el fet al 1er nivell, practicarem i evolucionarem en els viatges xamànics.

A més, aprendrem: tècniques de sanació pròpia i pels altres, detecció i eliminació d'intrusions que ens debiliten, adivinació xamànica a través d'una fotografia, anar a buscar l'animal de poder per a altres, sanar a través de l'animal de poder, esferes d'energia.

A la vegada aquest curs ens serveix com a teràpia per adonar-nos i reordenar tot allò que m'atura i no em permet treure el meu màxim potencial.

Si et ve de gust fer el curs però no tens amb qui venir, et pots posar en contacte amb nosaltres i farem un grup amb les persones que hi ha a la llista d'espera.

Grups

Durada: 2 caps de setmana 

Preu: 350€

Inclou: pausa cafè i dinars

(a partir de 2 persones)

PRÀCTICA I RECICLATGE DE VIATGES XAMÀNICS

Aquesta experiència va dirigida a tots aquells que hagin fet abans la formació xamànica i vulguin practicar o resoldre dubtes i a la vegada seguir creixent en els viatges xamànics.

Durant un dia practicarem viatges xamànics acompanyats de la xaman, resoldrem dubtes que us hagin sortit al llarg dels dies, i enfocarem nous viatges per seguir rebent informació i seguir evolucionant. 

Grups

Durada: 10h a 18h

Preu: 90€

Inclou: pausa cafè i dinar

(mínim 5 persones)

VENTILA'T

Aprofita el 100% de la teva respiració


Experiència guiada on practicarem un seguit de tècniques noves per a posar atenció a la nostra respiració conscient, aquella que ens ajuda a aturar molts pensaments innecessaris, ens dóna informació de nosaltres mateixos, ens ajuda a decidir i ens fa estar presents en cada moment.


Grups

Durada: 10h a 18h

Preu: 90€

Inclou: pausa cafè i dinar

(mínim 5 persones)